Forum graczy sojuszu MDrag
Administrator
dzis otrzymałem taką wiadomośc z sojuszu victoria: "Witam jezeli ataki beda sie powtarzac na dzonkoks4 to my bedziemy was atakowac.
Pozdro".
Pytanie brzmi: co robimy?
Myślę że narazie pakt o nie agresji bo są dość silni.. silniejsi od nas jak by nie było, jak będziemy mieli mocniejszą armie to można go zerwać i powalczyć z nimi... nie wiem takie jest moje zdanie, ale niech też ktoś prócz mnie i Wordtrawel sie udziela na forum bo narazie to rozmowy toczą sie między nami... pozdro
Gość
pakt o nieagresje moim zdaniem
Administrator
odrazu wyjaśnię że victoria nie podpisze nic są zbyt pewni swego i to mnie wkurzyło dlatego trzeba się zorganizowac jak będę miał namiary na członków tego soja w wsaszym poblizu to bede mógł opracowac strategie ataków bez tego ani rusz
Administrator
a niby z kąd mają wiedziec co my planujemy??? zaskoczenie to nasz pierwszy atut, organizacja będzie drugim, nie zamierzam ciągle pozwalac na ataki innych na nas, teraz nasza kolej ale z wielką pompą to zrobimy, jeśli mamy się liczyc w tej grze to trzeba działac a nie biernie czekac
Administrator
oczywiście w ataku udział by wzieli nasi sprzymierzeńcy, po to mamy podpisane przymierza, ale jak widzę nic z tego ataku już nie będzie trzeba odczekac, tez mam problemy z atakami na mnie